Origineel logo

Shop het assortiment

Mijn merken

Ontdek mijn populairste artikelen

Lyjan Mode, winkel & webshop ineen

Ben je op zoek naar nieuwe kleding van gerenommeerde Europese merken als Hajo, Mind.Set, Yest, Enjoy Womenswear en Soyaconcept? Dan moet je bij Lyjan Mode zijn.

Ik, eigenares Lyda, heb al sinds 1997 een fysieke winkel in Balk (De Friese Meren) en run daarnaast mijn bijbehorende webshop. Als verkoopster met 25 jaar ervaring kan ik bovendien al je vragen over kledij beantwoorden en professioneel modeadvies verstrekken.

Broeken, tops, jassen & ondergoed kopen

Bij Lyjan Mode kan je broeken, tops, jassen en ondergoed kopen. Het assortiment is vooral op vrouwen gericht, al kan je ook enkele items voor mannen bestellen (bv. onderbroeken). Verder zijn er regelmatig een aantal artikelen in de uitverkoop. Ik vind het namelijk belangrijk om kleding aan te bieden die betaalbaar is. Daarnaast selecteer ik steeds vaker items die uit natuurlijke en/of gerecycleerde materialen bestaan.

lyjan mode kleding

Gratis verzending in Nederland vanaf € 75,00

Betalen kan bij Lyjan Mode via Mollie. Je kan je bestelling in de winkel afhalen of voor € 6,95 via PostNL aan huis laten leveren. Vanaf een besteding van € 75,00 in de webshop kan je op gratis verzending in heel Nederland rekenen.

Wil je jouw pakket in Duitsland laten leveren? Stuur me dan een bericht om je order door te geven en dan bereken ik de verzendkosten voor je. Volg Lyjan Mode op Facebook om als eerste van interessante acties op de hoogte te blijven.

Benieuwd naar welke stijlvolle kleding momenteel in de aanbieding is?

Kom snel langs of plaats je bestelling!